МК | SHQ | EN
 

Предлози

Urbanisticki planovi
Na vasata WEB strana ne se postaveni vazeckite urbanisticki planovi za cela opstina... Повеќе
05.05.2013 22:50:05
slavce
shodno evropskite regulativi za sledlivost na proizvodite i na zelenite pazari treba konacno da se resi i znae koj se proizvoditeli,koj se trgovci i od kade se so ime i prezime ,sto nee nisto novo sto e najnormalno.... Повеќе
29.04.2013 18:16:09
za sveti nikole
recno korito potok - resavanje na otvorena sanitarna i atmosverska kanalizacija leten bazen - izgradba toa se prioriteti... Повеќе
17.04.2013 08:01:17
За заштита на животната средина
За заштита на животната средина доколку е можно,каде се поставени континерите за одпад, секогаш да се настојува одпадот да биде фрлен во нив. А за да се успее во тоа ќе треба службите постојано да ги опоменуваат граѓаните, исто така кога вработените од Комуналното претпријатие ги празнат да ги вратат уредно континерите на своите места и целото ѓубре да го соберат околу нив. За да не се случува одпадот да го разнесе ветерот или животните. И со тоа ќе се подобри изгледот на градот а и животната средина. Со Почит.... Повеќе
14.04.2013 14:50:06
За изградба на тротоарии и улично осветлување
Со максимални напори и со добра органиѕација од голема корист ќе биде изградба на тротоари и улично осветлување на главната улица од Сателит до Проевци према Свети Николе. Потоа средување на раскрсницата кај Ајдучка чешма со сите стандарди на урбана средина и сите помали улици од страна на главниот транѕитен пат или улица. Со што ќе се придонесе на прво место за голема безбедност на граѓаните, а и на малите дечиња и ученици. Бидејќи на лесните и тешките воѕила секојдневно расте и фрекфенцијата е многу голема. Со почит. ... Повеќе
14.04.2013 14:20:37
12345678910...


Ставовите и мислењата изнесени од страна на посетителите на веб-страницата, во рубриките “Листа на предлози” и “Разговор на тема”, се нивни лични ставови и мислења и не ги изразуваат ставовите и мислењата на Министерството за локална самоуправа и на Државниот инспекторат за локална самоуправа.Loading

СЛЕДЕТЕ НЕ НА
Facebook   Twitter
РАЗГОВОР НА ТЕМА     |     ЛИНКОВИ     |     НПП     |     АНКЕТИ    
© Copyright 2012 | Министерство за локална самоуправа | Сите права задржани| Powered by EntireLogic